Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Μαγική Κίνηση για την Αλλαγή στην Ελλάδα!


Οι αρχαίοι σοφοί μας δίδαξαν πως τίποτε δεν αλλάζει πραγματικά αν δεν αλλάξουν πρώτα οι άνθρωποι. Ήδη αυτές τις ημέρες, άνθρωποι από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, ανεξαρτήτως ηλικίας, μόρφωσης και πεποιθήσεων, μαζεύονται στους δρόμους για να δηλώσουν την αγανάκτηση τους στην σταδιακή διάλυση της χώρας μας.

Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας, συσπειρώνονται σε κινήσεις για την ενεργή δράση τους κάθε ανώνυμου και επώνυμου πολίτη με απώτερο σκοπό την συλλογική αφύπνιση και τη δράση από τους ίδιους τους ανθρώπους που αποτελούν την Ελλάδα.

Άραγε μέσα σ’ αυτό το γενικότερο κλίμα κινητικότητας και αλλαγής, οι μάγοι και οι μάγισσες της χώρας, θα πρέπει να παραμείνουν κλεισμένοι στην «ασφάλεια» των προστατευτικών τους κύκλων και στην εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει συχνά τους εσωτεριστές, ή θα δράσουν ενεργά για να βοηθήσουν με τον τρόπο τους την όλη προσπάθεια των συμπολιτών μας;

Λέγεται πως την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αποκρυφιστές και μάγισσες στην Πράγα και στην Αγγλία, εργάστηκαν στο παρασκήνιο των μαχών πραγματοποιώντας τελετές μαγικής ενίσχυσης και συλλογικό οραματισμό για την προστασία των χωρών του. Ίσως είναι καιρός να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους και να δράσουμε με αυτό που γνωρίζουμε να κάνουμε καλύτερα, το ρεύμα της Αλλαγής που έχει κατακλύσει την Ελλάδα!

Γι’ αυτό τον σκοπό, καλούμε όλες τις μάγισσες και τους μάγους, τους αποκρυφιστές και τους ακόλουθους όλων των μαγικών σχολών, να συνεργαστούν στα πλαίσια ενός μαζικού και κατάλληλα συντονισμένου τυπικού, που η επανάληψη του θα μπορέσει να βοηθήσει την συλλογική προσπάθεια για την έξοδο της χώρας μας από τη μαύρη τρύπα της κατάρρευσης που μας έχουν οδηγήσει.
Σε μια εποχή κρίσης όπως είναι αυτή που ζούμε σήμερα, η ανάγκη για ενότητα είναι μεγαλύτερη από τις διαφορές που μας χωρίζουν. Έτσι είτε ανήκεις στης Δεξιά Ατραπό ή στην Αριστερή, είτε συμμετέχεις σε κάποιο Τεκτονικό σχήμα ή σε παγανιστικό coven, είτε είσαι ανεξάρτητος μάγος ή μέλος μιας κάποιας αποκρυφιστικής ομάδας, έλα σε επαφή και συντονισμό μαζί μας, για την τέλεση μιας εργασίας που θα συνδράμει σ’ αυτό που επιτελείται σήμερα, σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας.

Επικοινώνησε με την διεύθυνση magikikinisiallagis@yahoo.com , και δήλωσε τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σου, ανώνυμα, δίχως να δηλώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Εμείς θα σου στείλουμε τις οδηγίες για το ατομικό τελετουργικό που είναι να συμβεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και χρονικές στιγμές. Η επανάληψη του, όπως και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, θα μπορέσει να εξασφαλίσει την επιτυχημένη συνδρομή μας στον αγώνα για να επανέλθει η τύχη της Ελλάδας, πίσω στους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου