Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο πολεμιστής της Αλήθειας


Αλήθεια αντικειμενική ή υποκειμενική η αλήθεια παραμένει να είναι αυτό το γεγονός, η ιδέα, η σκέψη, η πράξη όπου ένα σύνολο ανθρώπων (αν μιλάμε για την αντικειμενική) βλέπει, ακούει, κατανοεί και βιώνει ανεξάρτητα από την αλήθεια των άλλων που δεν έχουν δει, ακούσει, κατανοήσει, βιώσει την ίδια αλήθεια (υποκειμενική).

Ονομάζω τον εαυτό μου πολεμιστή της Αλήθειας. Γιατί πάντα προσπαθούσα και προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και με τους άλλους, ακόμα κι αν δεν είναι προς το δικό μου συμφέρον αυτή η αλήθεια. Αν είναι δηλαδή προς το συμφέρον της Γης, και της ευζωίας όλων! 

 Ειλικρινείς  σημαίνει να λες την αλήθεια. Αν λες την αλήθεια είσαι σαν ένα διάφανο γυαλί όπου οι κατηγορίες που θα σου ρίχνουν οι άλλοι δεν θα βρίσκουν πάτο …θα σε διαπερνούν και δεν θα σε αγγίζουν. Δεν θα έχεις να φοβάσαι τίποτα και κανέναν!

1 σχόλιο:

  1. συμφωνω απολυτα με τον τροπο σκεψης σου ομως δυστυχως στην εποχη μας η αληθεια ελαχιστα εκτιμαται και πολλες φορες μαλιστα αποκριπτεται για το ''κοινο καλο''γιατι προφανως ορισμενοι θελουν μονο λιγοι να την κατεχουν και συνηθως αυτοι ειναι που κατεχουν και την εξουσια για να τη διαχειριζονται...εμεις οι ''κοινοι''απαγορευεται να την αντικρισουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή