Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Αφιερωμένο στους Βαλεντινόπληκτους!



Εγωισμός και υπερηφάνεια. Δυο πράγματα που εμποδίζουν τους ανθρώπους από το να αγαπήσουν. Όχι είναι κι άλλα… το ότι δεν αφήνονται! Δεν αφήνονται να εμπιστευτούν τον άλλο άνθρωπο, δεν αφήνονται να νιώσουν ότι είμαστε όλοι Ένα μέσα σε ένα αχανές Σύμπαν, αλλά ταυτόχρονα και δυνατές σπίθες Φωτός μέσα από τις οποίες το Μέγα Ον (όπως θέλετε πείτε το) συνειδητοποιεί τον εαυτό του! Αυτό και μόνο σαν σκέψη θα έπρεπε να κινητοποιεί τους ανθρώπους να Ζουν την κάθε στιγμή και να τη χαίρονται σαν μοναδική που είναι! Όχι να χαραμίζονται σε οτιδήποτε ρομποτική συνήθεια τους έχει πασάρει το σύστημα (το οποίο αποτελείτε από κάτι φοβισμένους και μίζερους και χωρίς αγάπη μισά- ανθρώπους)

Δεν αφήνεται κανείς να αγαπήσει, όλοι όμως αφήνονται να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό του Έρωτα λες και είναι κάτι που μένει για πάντα! Όχι αυτό που έχει αξία είναι η καθαρή Αγάπη για Όλους, ότι κι αν σου έκαναν αυτοί οι όλοι. Αυτό προϋποθέτει κατανόηση βέβαια! Κάτι που οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει…

Για αυτούς που περιμένουν να ερωτευτούν τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα και βρίσκουν όλο δικαιολογίες για να μην ανοιχτούν σε έναν άλλον άνθρωπο, για να μην κατανοήσουν έναν άλλον άνθρωπο σε ότι ελαττώματα και να έχει κοιτώντας πρώτα και τα δικά τους, σε αυτούς που δεν εμπιστεύονται, σε αυτούς που κολλάνε στα παλιά και δεν κάνουν χώρο για τα καινούργια, σε όλους αυτούς που δεν κατανοούν ότι το να παίρνουν δεν τους προσφέρει την αληθινή ευχαρίστηση όσο το να δίνουν, σε όλους αυτούς που δεν μπορούν να σε κοιτάξουν στα μάτια και να δουν και πέρα από το χρώμα τους. Είστε Δειλοί!! Η αληθινή Αγάπη χρειάζεται Θάρρος! Σε όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μαθήματα που μου έχετε δώσει!

Αγάπη Ζωή Φως Ενέργεια σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου