Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Οι φτωχές χώρες...




Ναι δεν θελουμε να τους αφησουμε να υποφέρουν...ας μην τους δήνουμε λοιπον ετοιμη τροφή...ας τους βοηθήσουμε να ανεξαρτητοποιήθούν απο τα συμφέροντα των πολυεθνικών, των διαφορών υποτίθεται μη κερδοσκοπικών ομάδων (unicef κ.α.) που το μόνο που κάνουν ειναι να τους κρατουν φτωχούς για να πουλάνε εδω (και σε όλες τις χώρες) τα προιόντα τους με τη στάμπα τους... και με τα χρήματα αφου κρατάνε το περισσότερο, χρισημοποιούν το υπόλοιπο για να κρατουν αυτους τους λαους να φυτοζωούν και παει κύκλος...Βοηθήστε τους να αρχήσουν να παράγουν για να φάνε, για να έχουν κατι δικό τους...Μονο έτσι θα βοηθήσουμε πραγματικά αυτους τους λαούς! Μπορούν να κάνουν τις χώρες τους ελέυθερες και πλούσιες, αλλα χριάζεται δουλειά για αυτο, και δεν θα το κάνουν όσο τους δίνουν τα ετοιμα ψίχουλα κοροιδίας ...

Γιατι αυτοι οι λαοι δεν χρειαζονται τραγουδιστές ηθοποιούς να πηγαινουν εκει και να κανουν το ντεμπουτο τους διαφημήζοντας απλα τον εαυτο τους ως φυλάνθρωποι.ΟΧΙ αυτοι οι λαοι χρειάζονται να τους παρουμε απο το χερι και να τους αργανώσουμε σε αντισταση. Ναι καλα διαβάσατε. Να καταλάβουν πως τους κοροιδεουν με το να τους στελνουν λιγα φαρμακα και λιγο φαγητό και οτι ετσι μια ζωή θα ζουν στη φτώχια και τις αρρώστιες! 

Φανταστήτε αυτες τις χώρες να αρχήσουν να ζούν όπως παλία καλλιεργόντας τη γή, οπου μπορεί να γίνει έφορη, και αυτα που θα καλληεργούν θα μπορούν να τα εξάγουν κιολας. Φανταστήτε τότε όσοι εχοαυν φύγει μετανάστες στην Ελλάδα και αλλού να μάθουν οτι στις χώρες τους ζουν και πάλι σαν άνθρωποι, τι θα γίνει...θα σηκωθούν και θα γυρίσουν πίσω....Δεν χρειάζεται νομίζω να σας πώ και τις πολυ καλες συνέπεις αυτού!

Θα σας πω μια ιστορία αληθηνή.Καποτε οι χώρες αυτές ζούσαν κανονικά καλληεργόντας τα πάντα και ζουσαν αξιοπρεπώς. Ηρθαν όμως στην αρχή ένας και μετά κι άλλοι που τους πούλησαν παραμύθια οτι θα γίνουν πλούσιοι και τους έπησαν να τους πάρουν τα χωράφια για την καλλιέργια του καφεόδεντρου που όλο και περισσότερος κόσμος αρχησε να πίνει. Φυσικά με όλο και περισσότερη διαφήμηση και πλήση εγκεφάλου ο κόσμος στις πόλεις έμαθε να χρειάζεται τον καφέ γιατι έτσι τους ειπαν (γιαυτο μας θέλουν στηβαγμένους σε πόλεις και καλλιέργησαν και την αστηφιλία). Οσο περισσότερο καφέ θέλανε λοιπον στις πο\όλεις τόσα περισσοτερα χωράφια με καφεόδεντρα, τόσο λιγότερη τροφή για τους ανθρώπους, που τους έδηναν ένα κομμάτι ψωμί για να ζούν. Και απο ελευθερες χώρες εγιναν εξαρτημένες απο τα ψύχουλα αυτα αφου δεν είχαν πλέον σπιθαμή γης να καλλιεργήσουν για να φάνε. Πριν ερθουν οι εταιρίες λοιπόν και τους παρουν δουλους στα δικά τους χωράφια για να καλληεργήσουν μόνο καφέ για να τον πήνουν οι "κυρίες" και οι "κυριοι" στις αναπτυγμένες χώρες...Αυτοι οι ανθρωποι ήταν καλά και άφηναν και τον υπόλοιπο κόσμο στην υσιχία του.Τωρα μεταναστέυουν και γύνονται ζητιάνοι και εγκληματίες.Ποσοι απο εσάς θα συνεχίσετε να πίνετε καφέ ξέροντας οτι εξαιτίας του (οχι του καφε φυσικά αλλα αυτών που τον εκμεταλέυτηκαν δεν εχω κάτι με το δεντρακι) καποιες χώρες εχουν οδηγηθεί στην εξαθλίωση. 


Και να μην ξεχνάμε οτι το ίδιο παει να γίνει και στην Νοτια Αμερική που κόβουν τα δάδη για να τα κάνουν χωράφια σόγιας για τους δήθεν οικολόγους και χωρτοφάγους (καταλαβαίνετε πιστέυω γιατι λέω το δήθεν έτσι? γιατι λένε πως τρώγωντας προιόντα απο σόγια δεν τρώνε κρεας κι ετσι ειναι εντάξει αφου δεν συμβαλουν, δεν προστήθονται στον αριθμό των ανθρώπων που τρόνε κρεας απο αυτα τα ζώακια  που εκτέφονται) και βοσκοτόπια για να βόσκουν βοοηδή για να τα στέλνουν στην Κίνα, γιατι οι Κινέζοι αρχησαν να τρώνε πιο πολύ κρεας...και αφου είναι πολλοι δεν φτάνει να τα εκτρέφουν στη χώρα τους...και ποιος φταίει για αυτο?Η όλη κοινωνία όπως έχει στηθεί που "επιβάλλει" να τρώμε κρέας γιατι είναι ωραίο...τελικά το ώραίο θα μας φαει...

 Γιαυτο λοιπον ας μη με ξαναπεί κανεις ρατσίστρια. Δεν είμαι εγώ η ρατσίτρια, αλλοι εθελοτηφλούν...

1 σχόλιο:

  1. συμφωνω απολυτα μαζι σου ιδιαιτερα στο θεμα των δηθεν ευαισθητοποιημενων χορτοφαγων γιατι το να εισαι χορτοφαγος δεν σημαινει απαραιτητα οτι εισαι και οικολογος ασχετα αν εδω αυτο πιστευουμε πλεον η χορτοφαγια εχει χασει τον πρωταρχικο της χαρακτηρα εχει γινει λεον μοδα,lifestyle που λενε αλλη μια γυαλιστερη βιτρινα!εελαχιστη σχεση εχει με την ευαισθησια και την αγαπη που μπορει καποιος να διχνει απεναντι στα ζωα που καλλιεργουμε προς καταναλωση!οτι ευγενες γεννησε αυτη η διατροφικη συνηθεια καταχωνιαζεται απο το καθεστως των νεων trendy τασεων!οπως σου ειπα ετρωγα σογια ομως απο τη στιγμη που διαπιστωσα τις επιπτωσεις της καλλιεργειας της τοσο στο περιβαλλον οσο και στο ανθρωπο δεν την ξαναεβαλα στο στομα μου!καταστρεφουμε τα παντα στο ονομα της μαζικης καταναλωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή