Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Οδηγίες για τη Μεταμόρφωση του 2012

Οδηγίες προς γειωμένους [πως λέμε ναυτιλλόμενους, αλλά αφού δεν είμαστε σε πλοίο όλοι ;) ]

Λοιπόν κατόπιν συλλέξεως πληροφοριών από πολλές πηγές το φαινόμενο που λέγεται Αλλαγή του 2012, πέρασμα στην 5η διάσταση, πέρασμα στην εποχή του Υδροχόου κλπ. Κατέληξα σε ορισμένα βασικά συμπεράσματα και συμβουλές. Ιδού λοιπόν, ανοίξτε αυτιά και μάτια!

Κάποιοι είπαν ότι οι Μάγιας είπαν ή άφησαν γραμμένο ότι το 2012 θα είναι η χρονιά όπου ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα πάψει να υπάρχει. Εκτός του ότι η ημερομηνία δεν υπάρχει περίπτωση να είναι σωστή γιατί οι μεν επιστήμονες ο καθένας έχει δική του μέθοδο χρονολόγησης και δε ότι το ημερολόγιο μας έχει αλλάξει ουκ ολίγες φορές επομένως η χρονολόγηση υπάρχει μόνο για να συνεννοούμαστε στις καθημερινές μας δραστηριότητες και μέχρι εκεί. Η ημερομηνία και η χρονιά που έχουμε είναι εντελώς υποκειμενικά θέματα ανάλογα από πού θέλει ο καθένας να μετρήσει ότι «αρχίζει» η ιστορία. Μετά από όλα αυτά έρχεται το ζήτημα της προφητείας της ίδιας που κάποιοι θέλουν να μιλάει περί καταστροφής. Κόσμε, για ξαναδιάβασε την πρόταση «ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα πάψει να υπάρχει». Μιλά πουθενά για τεράστια τσουνάμια που θα πνίξουν ηπείρους, για ηφαίστεια, σεισμούς λοιμούς καταποντισμούς που θα αφανίσουν εκτάσεις Γής, ανθρώπους και τέλος τον κόσμο όπως τον ξέρουμε? Όχι! Βέβαια είναι και το θέμα ότι όλα αυτά γίνονται έτσι κι αλλιώς σε μικρότερη κλίμακα και όχι όλα μαζί, επομένως αν υπήρχε προφητεία θα έπρεπε να επαληθεύεται κάθε φορά και να έχει επαληθευτεί ήδη πολλές… Και τέλος πάντων η φύση δεν χρειάζεται καμιά προφητεία για να κάνει το ξεκαθάρισμα της. 

Ωραία αφού τα ξεκαθαρίσαμε όλα αυτά ας πάμε στο ενδιαφέρον κομμάτι. Όλοι μιλάνε για αλλαγή λοιπόν. Κι όταν λέω όλοι εννοώ όλες τις ομάδες, σέκτες, coven και μεμονωμένους ανθρώπους που ασχολούνται με τις απόκρυφες τέχνες, τον εσωτερισμό, τις ενέργειες του κόσμου και της Γής, τις θρησκείες, την ανθρωπολογία, ψυχολογία και τις κουλτούρες, το παράξενο, τον Αλλόκοσμο και τα πλάσματα του, τα Μυστήρια παντός είδους, που υποστηρίζουν ή έχουν ενημερωθεί πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου οι άνθρωποι είναι ίσως έτοιμοι να αλλάξουν προς το καλύτερο. Να γίνουν ξανά το χρυσό γένος για το οποίο όλοι οι του χώρου (που περιέγραψα παραπάνω) έχουμε ακούσει, διαβάσει, αντιληφθεί κλπ. Υπάρχει λοιπόν ένα τεράστιο μοτίβο που επαναλαμβάνεται στον κόσμο κι εμείς εδώ στη Γη το βιώνουμε ανά ας πούμε 2000 χρόνια και δίνουμε σε αυτή την περίοδο το όνομα από το ζώδιο του οποίου τα χαρακτηριστικά κυριαρχούν. Επίσης πολλοί μιλάνε και για μεγαλύτερους χρονικούς κύκλους που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και έχουν άλλα ονόματα που δεν θυμάμαι. Δεν θα επεκταθώ σε αυτό γιατί ο καθένας μπορεί να ψάξει και να βρει άπειρες πληροφορίες για αυτό το θέμα. 

 Υπάρχουν επίσης και οι θεωρίες που λένε για διαστάσεις που περνάμε καθώς εξελισσόμαστε και τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε σε μια νέα διάσταση που θα μας πάει ένα βήμα προς το άνοιγμα της συνείδησης μας, τη διεύρυνση αυτού που λέμε Εγώ είμαι, Ζω στο Τώρα, απολαμβάνω αυτά που έχει να μου δώσει η Ζωή, ακόμα κι αν είναι κακά ξέρω ότι περιέχουν μαθήματα που έχω έρθει εδώ για να μάθω, αφήνω τον πόνο που μου προκαλούν, κρατάω το μάθημα και πάω παρακάτω. Αυτού που λέμε βρίσκω το νόημα που έχει η Ζωή για εμένα (γιατί ενσαρκώθηκα εδώ) και για τους άλλους (τι μπορώ να κάνω για να ζούμε όλοι καλυτέρα, αρμονικότερα, ισορροπημένα) και για όλους μας μαζί γιατί καταλαβαίνω επιτέλους ότι δεν είμαι ένα ξεκομμένο πλάσμα από όλη τη δημιουργία, από τη Γη, το Σύμπαν, την Ενέργεια που υπάρχει παντού και το Παν Εν! 

Αυτό είναι το μήνυμα που οφείλει να πάρει το ανθρώπινο γένος Τώρα, οι «οδηγίες». Θα χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο αντί του προφητείες που σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θέλω εγώ να τονίσω με το οδηγίες το οποίο περιλαμβάνει όλες τις φιλοσοφίες, γνώσεις που έχουν χαθεί και ξαναβρεθεί και που αν τις βάλει κάποιος πίσω στο πάζλ μπορεί να δει ένα μέρος της εικόνας και να καταλάβει τι γίνεται σε σχέση με τα Μυστήρια αυτού του κόσμου. 

Η προετοιμασία έχει αρχίσει ήδη εδώ και 4 δεκαετίες περίπου αλλά την τελευταία δεκαετία όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να ασχολούνται με το εναλλακτικό και ότι περιλαμβάνει αυτό. Για παράδειγμα οι περισσότεροι αρχίζουν σιγά σιγά να ενδιαφέρονται για παντός είδους μυστήρια, για τα φαντάσματα, τα UFO, την τηλεπάθεια, τους βρικόλακες και άλλα παράξενα και μετά κάποιοι περνάνε σε πιο σύνθετα όπως τη μελέτη ή δυνατόν συμμετοχή τους σε αρχαίες τελετουργίες εορτασμού των αλλαγών της Φύσης, όπως γίνεται με την αύξηση των παγανιστικών ομάδων που τις μελετούν και τις γιορτάζουν πλέον. Πολλοί θα αρχίσουν να εκτιμούν τη Φύση ξανά και ότι προέρχεται από τα χέρια του ανθρώπου που σεβόμενος τη Φύση προσπαθεί με τα ελάχιστα μέσα να τη μιμηθεί ή να φτιάξει την τροφή του ή ότι άλλο όπως συμβαίνει με την άνοδο των χειροποίητων και βιολογικών προϊόντων που προσπαθούν όσο γίνεται λιγότερο να μην μολύνουν τη Γη, τον αέρα και το νερό όπως κάνουν τα μεγάλα εργοστάσια και βιομηχανίες. Κάποιοι προχωρούν ακόμα παραπέρα μπαίνοντας σε συλλόγους προστασίας ζώων άλλοι ασχολούμενοι με ακόμα πιο αρχαίες μεθόδους θεραπείες των ασθενειών όπου τα τελευταία χρόνια μέχρι και η επιστήμη συμφωνεί μαζί μας ότι όλες οι ασθένειες ξεκινούν από το πνεύμα, νους, ψύχη και καταλήγουν στην υλη, στο σώμα μας. Κι έτσι έχουν αυξηθεί αυτοί που ασχολούνται με το Reiki, το Pranic Healing system, το σαμανισμό, γιόγκα και άλλα.

Πάμε και σε ένα άλλο ζήτημα τώρα. Το ζήτημα του DNA. Οι οδηγίες λένε ότι μέσα σε όλο αυτό το πνευματικό κίνημα που έχει ξυπνήσει στον πλανήτη υπάρχει και το ξύπνημα του γενετικού κώδικα του ανθρώπου. Όταν λένε ξύπνημα εννοούν ότι είτε από 2πλη έλικα που είναι τώρα θα γίνει 3πλη είτε ότι κάποια μέρη που το αποτελούν είναι σε αδράνεια και θα ενεργοποιηθούν σιγά σιγά αυτήν την περίοδο. Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό το 1ο για την 3πλη έλικα αλλά εγώ δεν βρίσκω καθόλου υπερβολικό το 2ο γιατί έτσι κι αλλιώς ούτε οι επιστήμονες δεν έχουν εξερευνήσει όλα τα μέρη που αποτελούν το DNA μας και το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος σε συνεργασία με την ανθρώπινη θέληση μπορούν και κάνουν θαυμαστά πράγματα που αφήνουν την επιστημονική κοινότητα με ανοιχτό το στόμα.

Τώρα για να πραγματοποιηθεί αυτή η Αλλαγή κάποιοι θα έχουν ήδη αρχίσει μαζί με όλα τα παραπάνω να θέλουν ξαφνικά να αθληθούν, θα νοιώθουν σαν να μην τους χωράει το σώμα τους, θα έχουν κράμπες, θα δυσκολεύονται να κοιμηθούν ή θα κοιμούνται πολύ, ή και θα θέλουν να κινούνται, θα έχουν μια εσωτερική ανησυχία, έναν διακαεί πόθο να βρουν να κάνουν δραστηριότητες δημιουργικές. Προφανώς οι αλλαγές δεν θα είναι εμφανείς, μην περιμένει κανείς να γίνει ξαφνικά Γουλβεριν. Μιλάμε για αλλαγές σε μοριακό επίπεδο. Εμείς δεν βλέπουμε τα μόρια στο σώμα μας αλλά αυτά υπάρχουν και τις αλλαγές μπορούμε να τις δούμε στις αλλαγές τρόπου σκέψεις μας και συμπεριφοράς. Θα θελήσουμε πολλοί να απαλλαγούμε από παλιές κακίες συνήθειες και ανθρώπους που μας έκαναν τη ζωή μίζερη ή απλώς ήταν εμπόδιο για εμάς υλικά ή και πνευματικά. Θα θελήσουμε να σπάσουμε κάθε εμπόδιο που μέχρι τότε μας μπλόκαρε για να κάνουμε ότι καλύτερο για εμάς. Θα θελήσουμε να μην είμαστε δέσμιοι κανενός. Σε αυτό το τελευταίο ποντάρουν όλοι και λένε ότι θα γίνουν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και κατ επέκταση και στο κοινωνικό. Δηλαδή θα θελήσουμε να καταστείλουμε τις δυνάμεις που μας καταπιέζουν και μας θέλουν άβουλα καταναλωτικά ζόμπι. Θα θελήσουμε να ζούμε σε πιο φυσικούς χώρους γιατί θα έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει πόσο κακό μας κάνουν τα κουτιά-σπίτια της πόλης και πόσο κακό κάνουν και στη Φύση αφού για να μένουμε εκεί πάει να πει ότι δεν μπορούμε να φτιάχνουμε τίποτα και θα πρέπει όλα να τα αγοράζουμε από κάπου και από κάπου πρέπει να φτιάχνονται μαζικά και να μολύνουν και μαζικά. Άρα πολλοί θα στραφούν στα αγροκτήματα ξανά ή στις οικοκοινότητες. Σε ένα ίσως μακρινό μέλλον από τώρα πάψει και το χρήμα να κινείται, αν και φαίνεται εξωφρενικό τώρα σε κάποιους αυτή είναι η πορεία και έτσι θα γίνει, δεν υπάρχει άλλη οδός. Η αντίθετη προϋποθέτει μόνο τον αφανισμό του είδους αλλά και του πλανήτη στο τέλος.

Και φύλαξα μερικές μικρές συμβουλές για το τέλος. Φίλες και Φίλοι μου, για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνειδησιακή Αλλαγή οφείλουμε να θέλουμε να αλλάξουμε πρώτα! Όποιος δεν θέλει δεν θα αρχίσει να συμβαίνει σε εκείνον. Θα αρχίσει για τον διπλανό του που θα θέλει και μετά όταν ο διπλανός του θα έχει ανεβάσει αρκετά το δονητικό του επίπεδο, το ενεργειακό του δυναμικό ο άλλος που δεν ήθελε να αλλάξει θα τον βλέπει πολύ μακριά από τη ζωή του, δεν θα μπορεί να τον πλησιάσει/αλληλεπιδράσει και δεν θα μπορεί να καταλάβει ούτε το γιατί. Πολλοί θα χάσουν έτσι ανθρώπους από δίπλα τους. Η οδηγία λέει ότι σε όσους θα πραγματοποιηθεί η Αλλαγή δεν θα είναι δυνατόν να αλληλεπιδρούν με τους υπόλοιπους που δεν θα έχουν αλλάξει, θα ζούμε σε διαφορετικές διαστάσεις. Αν το μεταφράσει κανείς αυτό θα καταλάβει ότι πρόκειται για κυριολεξία και παραλληλισμό ταυτόχρονα. Δεν θα εξαφανιστούν οι μισοί άνθρωποι του πλανήτη με ένα κλικ! Απλά θα πάνε οι αλλαγμένοι με τους αλλαγμένους και οι μη με τους μη… Οπότε το τι θα γίνει με τον πλανήτη φαντάζομαι καταλαβαίνετε ότι πάει με το που θα γύρει η πλάστιγγα!

Αυτή είναι η σημαντικότερη συμβουλή, να Θέλεις να αλλάξεις! Γιατί και το DNA να μην αλλάξει πάλι οι οδηγίες μιλάνε για αλλαγή σε πνευματικό επίπεδο που σημαίνει ότι θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα! Μετά για να βοηθήσετε και εσωτερικά/ψυχικά και επομένως και σε μοριακό/υλικό επίπεδο τον εαυτό σας καλό θα είναι να έχετε καθαρά τα τσάκρας σας τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα να τα καθαρίζετε με όποια μορφή άσκησης, οραματισμού θέλετε, υπάρχουν άπειρα πράγματα στο διαδίκτυο για τους τρόπους. Και ακόμη συχνότερα να καθαρίζεται την αύρα σας γιατί εκεί κολλάνε πολλές ξένες ενέργειες που μπορεί να τις κουβαλάτε και να σας βαραίνουν ή να σας απομυζούν από ενέργεια για να την πάρει κάποιος άλλος, οπότε κόβετε οποιεσδήποτε συνδέσεις ειδικά αν γυρίζεται από ένα πολύ κοσμικό γεγονός και μιλήσατε αλληλεπιδράσατε με πολύ κόσμο! Υπάρχουν οι εύκολοι τρόποι και οι δύσκολοι, οι πολύωροι και οι σύντομοι, με ρείκι, με οραματισμό, με θυμιάματα, με αιθέρια έλαια, να κάψετε βότανα (λεμόνι, δεντρολίβανο, λεβάντα, λιβάνι, σανταλόξυλο, φασκόμηλο, πεύκο είναι ιδιαίτερα καθαριστικά και εξαγνιστικά για το χώρο και εσάς). Να ασκήστε, δεν χρειάζεται πολύ 10 λεπτά τη μέρα διατάσεις και τεντώματα και με τα βαράκια λίγες ασκήσεις, να βγαίνετε για περπάτημα ακόμα κι αν είναι να πάτε μέχρι το κοντινότερο μετρό προτιμήστε τα πόδια σας από τα μέσα. Βόλτες στη φύση όσο μπορείτε, ακόμα κι αν δεν μπορείτε στο κοντινότερο παρκάκι να πάρετε μερικές αναπνοές. Να χαζεύετε γύρω σας τα χρώματα, τα σχήματα, την υφή και το φόντο από όλα όσα βλέπετε γύρω σας χωρίς να κρίνεται τι είναι το κάθε ένα ή αν είναι κακό, καλό, άσχημο, όμορφο ή γιατί είναι εκεί που είναι… Αυτή είναι άσκηση για να ανοίξετε τη δεύτερη όραση σας (το 3ο μάτι). Να διαλογίζεστε, να κάνετε οραματισμούς για να βρείτε τους πνευματικούς σας οδηγούς. Να διαβάσετε Γιουνγκ, Louiz Hey και Doreen Virtue (οι 2 τελευταίες πάνε πακέτο θα καταλάβετε τι λέω όταν τις διαβάσετε). Να πάρετε ανθοϊάματα Μπάχ (Bach). Να τρώτε υγιεινά όσο μπορείτε βιολογικά προϊόντα γιατί από τα άλλα με τα χημικά και τις ορμόνες που έχουν δεν παίρνετε όλες τις βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που κανονικά έχουν φτιαχτεί από τη Φύση, για να δίνουν ένα φρούτο, λαχανικό ή όσπριο. Ελαττώστε το κρέας, έτσι κι αλλιώς τοξίνες περιέχει κι αυτό και άλλα χημικά, κακό κάνει παρά καλό. Κόψτε τη ζάχαρη http://angelicdragonfantasycorner.blogspot.gr/2012/11/blog-post_26.html.  Ο κατάλογος είναι μεγάλος, θα έχετε ήδη καταλάβει και άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε από τα παραπάνω που είπα. Α! Καλού κακού έχετε κι έναν πρόχειρο φακό κάπου στο σπίτι σε περίπτωση που πέσει το ρεύμα 21-22-23 του μήνα. Επίσης οπλιστείτε με υπομονή και θάρρος για όλους τους ηλίθιους που κυκλοφορούν http://angelicdragonfantasycorner.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html. Επίσης υπομονή και κατανόηση για όλους τους υπόλοιπους που θα πάθουν υστερία όταν θα πέσουν όλα τα συστήματα pc, κινητές και σταθερές τηλεπικοινωνίες. Έτσι λέγεται τουλάχιστον αλλιώς γιατί στις σχολές μας μάθανε και το χειρόγραφο και τον ηλεκτρονικό τρόπο επεξεργασίας καταγραφής δεδομένων? Ένας καθηγητής μου είχε βάλει αυτή την ερώτηση στο κεφάλι… και απάντησε κιόλας ότι φοβούνται μην πέσουν τα συστήματα. Αφού είναι μπουρδέλο πώς να μην πέσουν… και θα είναι επίσης ένα καλό να μείνουμε λίγο χωρίς όλες αυτές τις ενέργειες γύρω μας. 3 μερούλες είναι δεν είναι τίποτα θα περάσουν J. Οπλιστείτε με οργονίτες για τα ψεκάσματα… μμμ μπορεί να ξέχασα κι άλλα πράγματα, ε ψαχτείτε κι εσείς ή ρωτήστε με εν πάση περίπτωση! Απομένουν 21 μέρες (20 γιατί η σημερινή φεύγει σιγά σιγά), έχετε πολλά να κάνετε, να σας βλέπω να κινήστε λοιπόν!

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Ζάχαρη : Το Πιο Επικίνδυνο Δηλητήριο!

Το παρακάτω μήνυμα γράφεται από αγάπη και μόνο για τους ανθρώπους που ενδιαφέρομαι να μην υποφέρουν! Όσοι από εσάς νομίζετε ότι δεν αντέχεται μεγάλες αλήθειες ΜΗΝ προχωρήσετε να διαβάσετε παρακάτω!

Το παρακάτω είναι αποτέλεσμα πληροφοριών που μαθαίνει κάποιος όταν έχει ήδη έναν δικό του άνθρωπο να υποφέρει από την ασθένεια που λέγεται ζάχαρο και επειδή θέλει να προλάβει και να προστατεύει τους άλ

λους ανθρώπους για τους οποίους ενδιαφέρεται! Για αυτό μην μου πει κανείς πως μιλάω σκληρά γιατί δεν θα τον ακούσω!

Όταν βάζεις στον οργανισμό σου πάρα πολύ ζάχαρη συνέχεια, το ζάχαρο ανεβαίνει κατά μη φυσιολογικό τρόπο και ο οργανισμός σου μαθαίνει απο αυτο και το κάνει συνήθεια. Έτσι κάποια στιγμή θα αρχίσει να ανεβάζει ζάχαρο πριν εσύ φας τη σοκολάτα! Έτσι θα καταλήξεις σαν το τζάνκι που κάνει ενέσεις ή παίρνει χάπια για να κατεβάσεις με μη φυσικό τρόπο πάλι τα σάκχαρα του οργανισμού σου. Αυτό λοιπόν λέγεται ζαχαρώδεις διαβήτης και ζεις για όλη σου τη ζωή περνώντας κρίσεις υπογλυκαιμίας ή υπεργλυκαιμίας όπου στη μια περίπτωση ή πεθαίνεις ή πέφτεις σε κόμμα και στην άλλη πεθαίνεις....Και για να κάνω μια απλή ερώτηση τώρα : Ποιος από εσάς θέλει να ζει με αυτές τις συνθήκες? Να τρέμεις κάθε φορά μην δεν έφαγες αρκετά και σου πέσει το ζάχαρο ή μην νευριάσεις και σου ανέβει το ζάχαρο, ή μην στεναχωρηθείς και σου ανέβει το ζάχαρο ή επειδή δεν πεινούσες σου έπεσε το ζάχαρο…

Το σύστημα έχει βρει πολύ καλύτερο αντικαταστάτη από τον καρκίνο για να έχει σε νάρκωση το μισό πληθυσμό του πλανήτη! Κι αυτός είναι το ζάχαρο! Βάζοντάς το σε όλες τις τροφές δημιουργεί κακό προηγούμενο σε όλους τους οργανισμούς!

Αποφύγετε τη ζάχαρη με κάθε τρόπο! Θυμηθείτε, με τον καρκίνο μπορεί να πεθάνεις σε πολύ λίγο διάστημα ή να ζήσεις μερικά χρόνια υποφέροντας αλλά πεθαίνεις κάποια στιγμή, με το ζάχαρο είσαι καταδικασμένος να ζήσεις όλη σου τη ζωή, και περιέγραψα παραπάνω το πόσο σκατά θα είναι αυτή η ζωή συμπεριλαμβανομένων του πόσο πρέπει να προσέχεις τι τρως και πώς να μην πέφτεις σαν τον βρικόλακα στα γλυκά όταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες γιατί το κάνεις απλά χειρότερο…

Ευχαριστώ τους φίλους που μου δίνουν πάντα την έμπνευση για να γράφω αυτά που γράφω! Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι!