Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Υπάρχει ένα μέλλον που στο μυαλό μου εικονίζεται λαμπρό, μα σχεδόν κανεις δεν το βλέπει...

Υπάρχει ένα μέλλον που στο μυαλό μου εικονίζεται λαμπρό, μα σχεδόν κανεις δεν το βλέπει...

Ένα μέλλον όπου δεν θα υπάρχουν χρήματα και οι συναλλαγές των ανθρώπων θα γίνονται με ανταλλαγή άυλων αγαθών, όπως ενέργεια, χαμόγελο, βοήθεια στο συνάνθρωπο...Μπορεί να σας φαινεται χαζό  και να χαμογελάτε αυτή τη στιγμή, ίσως με οίκτο για μένα το καημένο που έχω τέτοιες χαζουλες και ουτοπικές ελπίδες, αλλα είναι πολύ πιο προχωρημένο από ότι φαντάζεστε. Και δεν είναι μονο ελπίδες, δεν είναι μονο κάτι που το βλέπω εγώ...αλλα κι άλλοι άνθρωποι το έχουν δει...λίγοι! Αλλα καλοί!

Ένα μέλλον όπου ο καθένας θα παράγει για την οικογένεια του τρόφιμα από αυτά που θα καλλιεργεί...αυτό μη σας φαίνεται οπιστοδρομικο γιατί είναι εκεί ακριβώς που μας οδηγούν και είναι στο χέρι μας να μην κάνουμε τα λάθη των παλιών. Να μην γίνουν τσιφλίκια, να μην υπάρξει εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο!Όλα θα είναι για όλους και θα δουλεύονται από όλους!

Ένα μέλλον όπου οι επιχειρήσεις με σκοπό το κέρδος δεν θα υπάρχουν γιατί χρήμα δεν θα υπάρχει για να κερδίσουν....θα υπάρχουν όμως εφευρέτες, αυτοί που θα έχουν δημιουργήσει τέτοιες τεχνολογίες που δεν θα προσβάλουν το περιβάλλον και θα εναρμονίζονται τέλεια με αυτό, σαν να είναι φυσικές προεκτάσεις του! Εναλλακτικές ενέργειες και ανακυκλωμένα προϊόντα θα κυκλοφορούν μονο! Θα έχει βρεθεί λύση και για τα πάλια μας σκουπίδια! Οι αναδασώσεις των προηγουμένων ετών με σωστούς τρόπους θα αποφέρουν πλέον καρπούς! Οι έρημοι θα έχουν γίνει και πάλι πράσινες χάρις τις απαραίτητες επεμβάσεις, διάνοιξης των παλιών πηγών ποταμών αλλα και καινούργιων πιγαδιών, οι άμμος θα γίνει χώμα...ναι υπάρχει τρόπος και για αυτό μη με κοιτάτε έτσι...σας βλέπω! Καταπράσινα δάση θα φυτρώνουν εκεί και το κλίμα τις Γης θα αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο!

Όλοι θα έχουν κατανοήσει ότι δεν υπάρχει μονο ύλη τριγύρω, αλλα ουσιαστικά είναι μονο το τελευταίο επίπεδο από αυτά που υπάρχουν, δηλαδή το Νοητικό και το Πνευματικό! Ότι υπάρχει ενέργεια παντού, έτοιμη να την πλάσει ο καθένας όπως θέλει, τι να τα κανεις τα χρήματα άμα μπορείς να κανεις ότι θέλεις χωρίς αυτά! Αμα μπορεις να ζεις, να έχεις οτι θέλεις, απο τις πιο απλες σου φυσικές ανάγκες μεχρι....μεχρι....οπου θες!

Ένα μέλλον χωρίς βρώμικη ατμόσφαιρα και νερό που κάνουν περισσότερα κακά από ότι φανταζόμαστε! και χωρίς αυτά ο άνθρωπος θα διαπρέπει παντού! Στις επιστημες, και στη μαθηση γενικα! Ειρήνη θα επικρατεί γιατί δεν θα υπάρχουν πόλεμοι για το πετρέλαιο πια αφού δεν θα το χρησιμοποιεί κανεις...Η πολεοδομία θα αλλάξει, δίνοντας περισσότερο χώρο στη Γη και τα πλάσματα της. Οι άνθρωποι που δεν θα χωράνε πια στον πλανήτη δεν θα έχουν πρόβλημα, δεν θα χρειάζεται να στοιβάζονται σε κουτοκατασκευες, αλλα θα φεύγουν έξω στο διάστημα, που είναι άπειρο ή στα πολλαπλά σύμπαντα εκεί έξω...Μας περιμένουν Θαύματα που τώρα δεν γίνονται γιατί είμαστε διεφθαρμένοι, βρώμικοι, ενεργειακά και φυσικά, τρωμε δηλιτήρια και ορμόνες που δεν μας χριάζονται γιατι δεν θελουμε να στερειθουμε τον εγωισμό μας και να πουμε, οχι δεν θα φαω κατι που δεν φυτρώνει στην εποχή του! Δε χωράει ο νους μας τη δύναμη της πιστης και τις απέραντης αγάπης που είχε έχει και θα έχει το Μεγα, Άπειρο, Αγγένητο, Αμετάβλητο Ον  ή ο Άπειρος Ζων Νους!

Εγώ τα βλέπω αυτά... Εσείς αν όχι, αναθεωρήστε, γιατί όσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πραγματικότητα το μέλλον που είδα!

Να είστε καλα, κι αν όχι, μην καθεστε... ψαξτε, μάθαιτε και δημιουργήστε στη Ζωή σας, για τη Ζωή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου