Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Οι φωτιές και αυτοί που συνεχίζουν να ψηφίζουν εγκληματίες

Σήμερα Σαββάτο 17 Ιουλίου, έκανε τη συνηθισμένη για την εποχή ζεστή, μέχρι που ο ουρανός έγινε κόκκινος. Μύρισα φωτιά … έμαθα πως καίγεται πάλι η Πάρνηθα και άλλου! Δεν θα κάνω έκκληση για έλεος γιατί ξέρω πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι τυχαίο που γίνεται! Τα δάση μας καίγονται κάθε χρόνο γιατί υπάρχουν κάποιοι που ψηφίζουν εγκληματίες για να κυβερνούν αυτοί τη χώρα! Ναι καλά διαβάσατε, και θα τους προσφωνώ έτσι γιατί τέτοιοι είναι. Όταν πασοκ και ν. δημοκρατία (επίτηδες είναι με μικρά..) έχουν φτιάξει νόμους που επιτρέπουν την καταπάτηση της Γής , αφού αποδασοποίησαν , δηλαδή ήρθαν με ένα νόμο και είπαν ότι τα τάδε(μιλάμε για χιλιάδες ) στρέμματα Γής από εδώ και πέρα παύουν να είναι δάσος και μπορούν να γίνουν βοσκοτόπια ή κατοικήσιμη περιοχή (συγνώμη που δεν γράφω ποιοι νόμοι είναι ακριβός άλλα δεν τους θυμάμαι!), το δάσος όμως δεν τους κάνει βλέπετε τη χάρη να εξαφανιστεί από εκεί επειδή κάποιοι έτσι τους συμφέρει! Τι γίνετε λοιπόν, βάζουν κάθε χρόνο κάποιους και καίνε τα δάση!!!!!!!!! Κι εσείς τους ψηφίζεται! Μπράβο σας … αλλά να μην ακούσω να παραπονιέστε κιόλας!

Δεν φτάνει λοιπόν που έκαναν πριν χρόνια αυτό το έγκλημα, δεν προσπαθούν και να το διορθώσουν! Θα μπορούσαν ας πούμε να φροντίσουν να αγοράσουν ή έστω να δανειστούν ένα μονό από τα Ρωσικά αεροπλάνα που ρίχνουν 50 τόνους νερού, αντί να χρησιμοποιούν ακόμα τα δικά μας που ρίχνουν 2 με 3 τόνους! Που 50 που 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην μου πείτε για κρίση γιατί τα δάση καίγονται με αυτόν τον τρόπο εδώ και δεκαετείς! Τόσα χρόνια λοιπόν, άμα θέλανε, θα μπορούσαν να αγοράσουν έστω και ένα από αυτά τα αεροπλάνα! Όπως κάποτε που το νοίκιασαν για μια φορά και είχε σβήσει όλο το βουνό με ένα πέρασμα … ενώ τα δικά μας πάνε και ξαναπάνε! Και μην σας πουν ότι δεν έχουμε υποδομές εδώ γιατί θα είναι ψέμα! Επίσης σκεφτείτε ότι θα μπορούσαν να αγοράσουν τέτοια αεροπλάνα απλά και μόνο αν δεν έπαιρναν άχρηστο πολεμικό εξοπλισμό, που κάθεται και σαπίζει! Γιατί παίρνουν τέτοιον εξοπλισμό, ειρήνη δεν έχουμε???????(μάλλον όχι)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι πολύ εκνευρισμένη και κλαίω από μέσα μου για αυτά τα Δένδρα που τώρα πονάνε! Εύχομαι οι Θεοί (και οι Θέες μην ξεχνιόμαστε) να τους τιμωρήσουν όπως τους αξίζει όλους αυτούς που ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση (καταλάβατε νομίζω τι εννοώ με το όλους!)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου