Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Απο τα περασμένα που είχα στο fb...

17 Iouniou
Ask-Beleve-Reseive Gratitude-Visualization-Creation!This is The Secret!
Blog under construction...

13 Ιουνίου
Να δείτε που σε λίγο καιρό θα ανακοινώσουν ότι μετά τις 2 τη νύχτα θα κλείνουν όλα τα φώτα των δρόμων σε όλη την Ελλάδα για λόγους οικονομίας και οικολογίας (τρομάρα τους εκεί θα το ρήξουν, τόσο καιρό δεν τους ένοιαζε τώρα ντεμέκ θα τους νοιάξει). Θα αρχίσει λοιπόν να ανατέλλει μια πραγματική και σκοτεινή νύχτα στις αρχές του 21ου αιώνα που ζούμε!

12 Iouniou 2010
Σκεφτομαι να φτιαξω ενα κανονικό blog...εσεις τι λέτε?
Το μέλλον του κόσμου και τις οικονομίας βρίσκεται στις ομάδες (κοινωνικες, θρησκευτικές, πολιτιστικές κλπ) και στις συντεχνίες (αντίστοιχα).Έτσι μας έλεγε ένας σοφός καθηγητής μας (όσο αναφορά την οικονομία τα αλλα είναι δικά μου)! Ευχαριστούμε κ.Παύλο Παυλίδη. Μονο ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε!

Σκεφτείτε...όταν πουλάτε το ίδιο προιόν, κι ας έχετε διαφορετικό σκοπό, πουλήστε το μαζί! Τα κέρδη σας θα είναι διπλάσια και ο καταναλωτης ευχαριστημένος!
(Αυτό πάει εν μέρη και σε 2 αγαπημένες μου εκδόσεις τις Αρχέτυπο και Άγνωστο!)

Μπορεί να ζούμε στον κόσμο της επικοινωνίας αλλα δεν ενημερώνονται όλοι για τα παράξενα και μυστήρια που συμβαίνουν στην ελλαδα και παντού κάτω από τι μύτη τους!

Επειδή φοβούνται να παραδεχτούν ότι υπάρχουν μυστήρια για να μην έχουν να αγχώνονται για το άγνωστο που τους τρομάζει κιόλας και για να μην βγούνε από την κουταρισμενη ζωούλα του σου λένε ότι δεν τα πιστεύουν και ότι αυτά είναι βλακείες!

Τις θρησκείες τις σεβόμαστε γιατί έχουν να λένε αλήθειες εστω και συγκαλυμμένες. Όλες εκτος από τον Χριστιανισμό που είναι κόψε ράψε από άλλες θρησκείες και τα εθιμοτυπικά τους χωρίς την ψυχή και το πνεύμα που έχουν εκείνες!

9 Iouniou 2010
Υπάρχουν γυναίκες που δεν ξέρουν τι θέλουν και υπάρχουν γυναίκες που τα θέλουν όλα...ένα είναι το σίγουρο...ο άντρας ο σωστός είναι αυτός που ξέρει τι ακριβώς θέλει!

3 Iouniou 2010
Καλε μου σκεπτικιστή, υλιστή, άνθρωπε τις λογικής και τις επιστήμης, τεχνοκράτη, με τις παρωπίδες σου και την ισχυρογνωμοσύνη σου τι φοβάσαι?Μη σου αλλάξουμε τα πιστεύω?και χαθείς? ναι έτσι είναι όταν κάποια στιγμή μαθαίνουμε τις μεγάλες αλήθειες κάτι μέσα μας αντιδρά και δε το θέλει, στο μυαλό μας αρέσει να έχει τι βολή του. Ξεβολεψου!! Άλλωστε θα καταρριφθούν σιγά σιγά όλα(το Εγώ, τα πρέπει, ο έλεγχος...) για να έρθει στην επιφάνεια ο νέος Υπεράνθρωπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου